vad som någon gång snurrar i folks huvuden

Publicerat: 2012-05-31 | 20:18:50 i Allmänt
tonåren.

jag tycker inte om drogerna men drogerna tycker om mig jag lever i en värld där man blir gråtfärdig över några gram, jag är fast i en dröm, en syn en illution av hur jag önska att det var.
Jag vill inte leva såhär skada mig för att leva sitta uppe var natt och veta om att jag är hopplös ge mig bara cyanid iställer för anfetamin nästa gång, jag leker med rakblanden det gör ont och det blir bara värre folk ser nog inte räddslan den som jag inte vill visa den som jag gör mitt bästa för att dölja den som jag önska inte fanns. Äckliga jävla skit jag vill ju inte mer varför förstår ingen det varför förstår ingen att jag inte orkar mer? Jag kan inte leva såhär jag vill men kan inte jag lever i ett tätt tätt mörker det är så svårt att vara stark men jag ska klara det jag ska överleva för det är du värld du förtjänar inte min död jag vill inte skada dig jag vill inte se dig ledsen jag vill se dig lycklig.
Det är helt sjukt hur mycket tonåren kan skada en men det är väll för att förberada en men jag tror att allt kommer kännas 100 gågner värre när man bli äldre bara lättare att hantera.




  • blogg



drogen som kallas endrofiner

Publicerat: 2012-05-30 | 01:30:18 i självdestruktivitet
kämpar emot det, folk kanske inte ser hur wsvårt det är emn tro mig det är det det är ett beroende för kroppen är van vid att bli skadad när du har ångest.

min ångest just nu består av minnen från en period när jag mådde som bäst, det var med mitt ex tänker inte skriva ut namn med tanke på att det är respekt löst och dom flesta vet vem det handlar om så jag skäms inte över det bara för att vara säker.
men iallafall jag har alldrig förstått hur provocerande det är men nu vet jag och jag förstår varfrö folk raderar bilder på sina ex men jag vill inte av någon anledning för även om det är slut så ka  jag skaratta år vissa saker som jag mina gjorde mig lycklig.

när man får ångest av minnen är det bästa att se att man var lycklig och minnas det istället för att sakna, vara glad för man fick uppleva det. - min mamma ♥

  • blogg

tonår

Publicerat: 2012-05-29 | 21:42:14 i Allmänt

  • blogg


fml

Publicerat: 2012-05-29 | 16:53:31 i Allmänt
det är så sjuk irriterande när man tänker på saker som en gång gjorde en lycklig och sen veta att man sabbade det från att vara längre, eller när man inte ens vet vad som gick fel när allt bara försvan och glömdes.

glömdes..
bortglöm.. det är något som jag kan känna mig in i nu inte av mina vänner/familj etc men kanske av dom som en gång såg mig som det viktigaste inte alls ser mig längre folk man bara gled ifrån eller valde bort en.

en annan sak är också att tonåren suger...ska nog göra ett inlägg om det.


  • blogg

söndags ångest

Publicerat: 2012-05-27 | 18:05:31 i självdestruktivitet
det förra inlägget var ett utdrag från en av mina anteckningar från januari/februari 2012
mitt sätt att se mat oturligt nog

jag tänkte visa en bild nu som inte kommer vara så trevlig.
hur tänderna påvärkas av bulemi


detta är dock inte mina tänder men så mina kommer se ut om jag fortsätter såhär.



  • blogg

förtäring

Publicerat: 2012-05-27 | 16:43:32 i självdestruktivitet
jag har inte ätit på två veckor nu eller jo men bara en deciliter sallad om dagen har jag ätit mer har jag kräkt upp det jag ser ingen anledning till att ge min kropp näring och energi när min största önskan är att dö jag är ett misstag så varför ta hand om ett misstag?  min kropp är svag jag får panik ångest hela tiden, jag äcklar folk jag är äcklig jag ser hemsk ut jag förstår inte hur folk kan vara i samma rum som mig utan att spy
  • food

  • blogg

videoinlägg 2

Publicerat: 2012-05-25 | 22:00:02 i självdestruktivitet


nytt video inlägg ^^

fundrar på at göra en frågestund eller något liknande :I
  • blogg



hopp!

Publicerat: 2012-05-25 | 18:41:59 i Allmänt

Nu är jag hemma, Men då är det som det ska vara, jag är där jag mår bra.

Jag är så ledsen, jag vill verkligen inte göra er mer besvikna än vad ni redan är på mig, jag är så trött på att alla hatar mig! Jag är värdelös, ful och äcklig och jag vill inte mer. Jag vill inte mer...

När jag skriker på dig, är det jag eller depritionen som skriker?
när jag skriker hör ni mig eller ser ni bara depritionen?
ser ni min smärta eller är det bara depritionen som spökar?

Jag har så otroligt mycket jag vill göra med mitt liv. Jag har längtat efter min 18 - årsdag ändå sedan jag var 11 och insåg att man var tvungen att vara myndig för att få göra saker.

Och vet ni vad jag precis insåg? Jag insåg att jag låter min deprition stå i vägen för mina drömmar. Jag är 16 och jag har inte några drömmar kvar. Jag är för upptagen med att må dåligt för att kunna göra något av det jag vill göra med mitt liv!

funderar på att göra ett video inlägg om varför jag har valt att skriva om detta med psykisk ohälsa

  • blogg


god natt

Publicerat: 2012-05-24 | 23:58:23 i Allmänt
fett trött nu har inte sovit rikigt på hela veckan ska försöka sova nu om inte tankarna kommer in förmycket
jag ser fram emot skolan imogon ska bli kul med bild hela dagen sen kanska jag gör något annats vi frå se ^^


  • blogg

mitt första video bloggande totalt oseriöst xD

Publicerat: 2012-05-24 | 20:34:20 i konst


videoinlägg med livia lid

själv skader

Publicerat: 2012-05-24 | 19:16:44 i självdestruktivitet
att skära sig, det är en konstig sak egentligen skära upp sin egna hud med ett vast föremål.  
jag skar mig nyss det kommer massa blod, mer än det har kommit tidigare under dom åren jag har skadat mig själv. jag tror jag har börjat förlora så mycket blod vid detta laget att mitt blod har blivit tunnare.
när jag ser på mina armar så ser jag inte något ful vidrigt eller äckligt, jag ser skönhet jag ser mig själv smärtan jag har stått ut med sen jag var 11  år mitt liv mina handlingar i var ända litet vitt sträck av ärr vävnad ser jag det
det är snart ett årsen jag var inne på psyket sist jag saknar det jag saknar behandlings hemmet jag saknar tryggheten lugnet och kännslan av hopp om att bli frisk
nu vet jag jag kommer aldrig bli frisk det är som ninna sa till mig; vi som har genomlidit smärtan och är deprimerade vi blir aldrig ''friska'' vi kommer leva vidare som någon vackrare och starkare

här kommer en gamal provocerande bild



  • blogg


skola...

Publicerat: 2012-05-23 | 12:59:17 i Allmänt
sitter i skolan nu med livia jaoooo ~
vi har fett lång håltimme sen har vi teater sen sluter vi :3
det ska bli mysigt så ska jag hem och äta något gott och sen träna




blogg

fuck yeah

Publicerat: 2012-05-23 | 06:11:24 i Allmänt
snart ska jag till skolan och fota ^^

hår o smink idag ^^


  • blogg


färg

Publicerat: 2012-05-23 | 03:46:29 i Allmänt
orkar inte sova inatt häller så kollar harry potter hela natten och fixar in för morgon dagen ^^
sla fota till mitt torn projekt ju och tänkte vara färg gladare så efter som fotot ska vara självlysande så blir det nog coolare met rosa och gult hår ^^ lägger upp bild på håret och sminket om några timmar :)


  • blogg

fett trött

Publicerat: 2012-05-22 | 19:03:14 i Allmänt
har vart så sjukt trött idag pga vädret. jag klarar inte värme...
idag har det vart en vääällldigt onödig gad må jag säga inte gjort något nödvandigt i skolan eller när jag kom hem.
imorgon har jag torn till 1000 på bilden som ska bli klart ska fota mina modeler och äta glass c: jag tycker om glass det är gott ^.^


  • blogg

RSS 2.0